Jaký šampón na prodloužené vlasy?

2 příspěvky / 0 new
Poslední
lil_Nelly
Offline
Na fóru od: 04.02.2009
Jaký šampón na prodloužené vlasy?

ahoj mam nove prodlouzene vlasy ..mohl by mi nekdo poradit jaky vhodny sampon pouzivat??? mam vlnite vlasy..a kdyz si je ucesu jsou takove rozlitane.dekujiiii

F.hannah
Offline
Na fóru od: 27.02.2009

Ahoj,na šapóně docela záleží,pokud máš více jak 40 pramenů,měla by jsi používat speciální šampón na prodloužené vlasy,většinou tuto kosmetiku mají v salónu, ale bohužel není zrovna levná. já osobně mám 40 pramenů a používám šampóny na suché vlasy od dobrých značek,a není škoda si koupit třeba nějaký dobrý kondicionér,nebo nějakou kúru na vlasy.

vratu
Obrázek uživatele vratu
Offline
Na fóru od: 03.03.2009

Je dobrý si nechat poradit od kadeřníka, který vám vlasy prodlužoval. On má s prodlouženými vlasy zkušenost, buď už vlastní, nebo od svých zákaznic. Určitě vám doporučí kosmetiku, která je vhodná pro vaše vlasy ;-)

Jinak mě zarazilo že píšeš, že máš kudrnaté vlasy a přitom si je češeš. Česat kudrnaté vlasy není vhodné ;-)

Anonym

osobně si myslím, že záleží spíš na typu vlasů jaké máš prdloužené, já mám 120pramenů evropských vlasů, a používám šampon, kondicioner elseve s ceramidem( žlutý obal), pro rozčesání každý den mám sprej eleve (ružová) nutri gloss light na rozčesávání. a s vlásky nemám žádný problém.

Anonym

:lol: ahoj ja mam 6 strapcu o delce 60cm,pouzivam celkove pantene jak sampon tak kondicioner a nemam vubec zadny problem,dokonce si je i sama obarvuji :shock:

gabik
Offline
Na fóru od: 29.06.2009

ahoj :) strasne dobry sampon na pridelane vlasy je od znacky Salerm normalne v drogeriich to asi neni ae v jakychkolikv kadernikych potrebach by to mit meli a je fakt dobry :)

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Zeptej se u kadeřnice. tam mají kvalitnější zboží a přesně určené k proudložení vlasu.ale myslím že stačí i normal. nějaký kvalitní ne?!!

Anonym

Já si myslím, že na prodloužené vlasy se používají extra šampony bez alkoholu a silikonů.

robinka
Offline
Na fóru od: 07.06.2009

Ten návštěvník jsem Jááá :D

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

AHA. tka jsem zas o něco chytřejší. to je fájn! :)

Joli.Joli
Obrázek uživatele Joli.Joli
Offline
Na fóru od: 10.03.2014

ahoj, zkus gliss kur s komplexem tekutého keratinu, použij i masku a bezoplachový balzám ze stejné řady... .

aja742
Obrázek uživatele aja742
Offline
Na fóru od: 06.03.2014

každá kadeřnice doporučí péči pro konkrétní prodloužené vlasy, má je "osahané" , předmyté a záleží také na tom, zda se ještě barví