málo vlasů

2 příspěvky / 0 new
Poslední
Katgerla
Offline
Na fóru od: 08.11.2008
málo vlasů

Dobrý den, potřebovala bych poradit. Asi před rokem a půl jsem si hodně často barvila vlasy, později jsem si všimla že začínám mít zničené a krepaté vlasy, Tak jsem s barvením přestala a vlasy už si nebarvím asi půl roku. (cca asi před tím půl rokem) jsem si od kamarádky nechala vlasy příliš přehnaně prostříhat,a to tak, že ted nemám skoro žádné vlasy, a navíc je mám ještě k tomu hodně splihlé, takže to vypadá dost otřesně. Od té doby jsem se už radši nestříhala, a myslela jsem že to zase zpátky doroste, a já budu mít své husté vlasy zpátky. Ale tak se nestalo, doted mám ty vlasy skoro stejně řídké jako od doby prostříhání. A nemůžu stále přijít na to, čím to je, nebo v čem je chyba, protože ty vlasy pořád ne a ne dorůst. Už jsem z toho uplně zoufalá, tak vás prosím o radu co s tím. :( Předem vám moc moc moc děkuju.

janca
Offline
Na fóru od: 05.12.2008

Ahoj vlasy budou potřebovat více času než se ti zpraví,ale pokud máš pocit,že ti vlasy přestaly růst a spíš vypadávají není to určitě tím,že jsou prostříhané ani barvené.Vlas se dělí na dvě části volnou a vnořenou.Volná část je nad kůží vlas který se barví a stříhá tudíš barvením se ti zhoršila pouze volná část vlasů,která se díky zábalům a různými maskami dá poměrně zlepšit.A pokud si měla vlasy prostříhané opět to mělo vliv jen na volnou část vlasů a vlasy by ti měly po větším prostříhání normálně růst.Vnořená část vlasů-vznik vlasů lajtsky tady vzniká vlas.Tady tělo přivádí živiny do vlasu aby mohl růst.Takže ti nejspíš chybí nějaká látka,kterou tvé vlasy potřebujou a bez ní se jim nedaří.Může ti chybět jen vitamín,ale také to může být dědičné a nebo spojené s nějakou nemocí.Skus si zajít k dermatoložce ta by ti měla pomoct a nebo k obvodnímu lékaři.

Joli.Joli
Obrázek uživatele Joli.Joli
Offline
Na fóru od: 10.03.2014

ahoj, dbej na pestrou výživu, kvalitní péči a vlasovou kosmetiku, pro zahuštění poslouží také clip in vlasy... .

Anonym

Doporučila, bych doplněk stravy Clinical Hair - care. Tento doplněk je určen pro vyživení pokužky hlavy. Mě pomohl, vlasy se mi zpěvnily. Zároveň jich mám více, jelikož mi tolik nevypadávají. Uričitě vyzkoušejte. Beru tento doplněk již dlouho.

aja742
Obrázek uživatele aja742
Offline
Na fóru od: 06.03.2014

já doporučuji GELATINU PLUS z lékárny. a Panthenol