Odbarvení barvených vlasů.

1 příspěvek / 0 new
Poslední
Anonym
Odbarvení barvených vlasů.

Ahoj, několik let si barvím vlasy na černo, teď bych potřebovala černou barvu co nejrychleji a nejšetrněji stáhnout, nejlépe bez kadeřníka, nerada tam chodím, radši si s vlasy pracuji sama. Nevím ale, jak se černé barvy zbavit, vím jen o peroxidu, ale naposled jsem si tak zničila ofinu, že k němu už nemám důvěru. Proto se na Vás obracím, a prosím o radu.

العناية بالبشرة
قناع وجه

Lusynka
Offline
Na fóru od: 28.11.2008

Být tebou bych to nechala spíš na kadeřníkovi, taky jsem šla z černé na blond. Nejlepší způsob je vlasy melírovat, sice to trvalo půl roku, ale teď jsem spokojená, že jsem se toho zbavila. :D

Anonym

Být tebou nechám to na kadeřnici ,jsou v dnešní době šetrné přípravky bez poškození ,dělám to často aji opakovaně a je to supr!!! :roll:

gabika
Offline
Na fóru od: 03.10.2008

ahojky no tiez by som to nechala na odbornikov no ked tak, tak skus zajst do kadernickych potrieb a pytaj si stahovac farby je to setrnejsie ako odfarbovanie no aj tak ti to bude musiet niekto doma spravit ono ti to stiahne farbu priblizne do tvojej prirodzenej farby no poradim este ak sa potom chces zafarbyt musis pouzit farbu aspon o 2-3 stupne svetllejsiu ako chces pretoze ak nie tak budes opat cierna a upozornujem este nieje to odfarbovac neviem momentalne ako sa to presne vola dufam ze som pomohla aspon trosku vela stastia ;) :)

Anonym

já jsem to zkoušela promelírovat, s použitím 12-ti procentního peroxidu, vlasy zrezly a spálily se..

gabika
Offline
Na fóru od: 03.10.2008

no to je to najhorsie co si mohla spravit je mi luto no dufam ze sa to da cim skor do kopy musis si teraz robit rozne zabaly aby nevyzerali tak hrozne :o :?

Dolce
Offline
Na fóru od: 17.12.2008

Si to tady teď náhodou tak pročítám, a zrovna si dělám tři blond proužky do vícekrát barvených vlasů, na tmavě hnědou. Dělám ty proužky přes alobal, pomocí 12%tního peroxidu. Takže doufám, že mi to chytne pěkně :) ;) Sem zvědavá.

gabika
Offline
Na fóru od: 03.10.2008

dolce dufam ze tak nedopadnes ked by si mala dobry melir tak by ti stacil 9% h2o2 no nevadi nesmies nechat dlho pretoze sa ti z vlasov stane zuvacka niekedy staci menej ako viac ak nahodou ti ostanu tie pramene zlte tak si kup sampon na bielenie vlasov alebo strieborne tuzidlo a ono ti stiahne tu zltu alebo sive no toho nesmies davat vela aby si nebola siva a bude to super ;)

lawondys
Obrázek uživatele lawondys
Offline
Na fóru od: 14.01.2009

Ahoj škoda,že nevím odkud jsi.Na stahování černé barvy vlasů je nejlepší tzv.čištění s pomocí nejslabšího kysličníku 3%,melírovacího prášku a speciálního šamponu.Vlasy se nezničí,protože se čistí barva na povrchu vlasů,je to měsíc zpátky kdy jsem to osobně vyzkoušela.Jsem z oboru,tak se ráda na vlastní kůži přesvědčím,že je to bez rizika. ;)

Jana

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Ahoj.já bych to též nechala radši na kadeřnici..sice jsem kadeř.ale nemám stímhle zatím zkuš.začínam.ale barva se stahuje na vícekrát na poprvé to budeš mit bud hnědé nebo zrzavé a až po té světlejší a pak mužeš použít nějakou barvu blond .podle toho jaký chceš odstín blondaté!ale kořínky budou vždy světlejší než konce na koncích je vždy víc barvy tak začni od spodu ju,pa a držíím palce

Anonym

Ahoj, vlasy barvené na černo je trochu problém, ale lze barvu odstranit ne odbarvit. Existuje na to produkt -Eraser - odstraňovač barvy . Je to velmi šetrné k vlasům, můžeš je hned po použití odstraňovače barvy barvit nebo dále odbarvovat. Melírování je běh na dlouhou trať, poměrně finančně náročný .
Já jsem odtraňovač použila a pak hned barvila, nebyla jsem platinová blond, ale velmi světlá. Použila jsem odstraňovač od Afinage (REF), tak hodně štěstí.

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

JJ.já bych také radši zašla do salonu.kde se fakt vyznaji.ale stáhnout to mužeš také peroxidem ale ne silným..ale nepude to jen tak hned.budeš to mít třeba hnědé ap ak rezavé a pak třeba světlejší a pak mužeš použít nějakou zesvětl.barvu a nebo barvu blond.ale dala bych na kadeřnici nebo jak tady psala. ten šetrný odbarv.!

PetVylez
Offline
Na fóru od: 21.06.2009

Ahoj taky jsem si barvila několik let hlavu na černo.Nevím jesli jsis přečetla všechny diskuze na této stránce.Ale jedna holka tady píše že taky měla černé vlasy a až s přípravkem Deco Remover od firmy Bes jí to šlo odbarvit.Akorát že oběhala asi 10 kadeřnictví kde tento přípravek vůbec neznaly,a že se na ní dívaly jak na idiota :lol: ,ale narazila na jedno kadeřnictví v myslím Olomouci,a že tam to měly a stala se z ní zrzka z černych vlasů za 3 hodiny.Ale snad to půjde i na jinou barvu,pokud nechceš zrz.Jsou to výrobky od firem Bes a Framesi.Když tak jesli jsis to všechno nepročítala tak jdi na diskuzní forum:z černé na zrzavo,tak to ta holka popisuje,i kolik to stojí a taky že to vlasy vůbec nezničí.Tak přeju hodně štěstí,já to taky chci skusit,pokud najdu nejake to kadeřnictví.

Anonym

Dobrý večer,už několik let jsem kadeřnice,stahování černé to je běh na dlouhou trat,mám různé zákaznice,některé se prosvětlení dalo docílit rychle,jelikož záleží na kvalitě a na předchozím barvení,pak je možnost pomale zesvětlení melírem a pak už jsou na trhu velmi šetrné a dobré barvy,které stahnou barvu o několik a více odśtínu,byla jsem i před půl rokem na školení v Plzně kde mě s tímto sezbamovali,je to efektivní a šetrná práce,samozdřejmě to stojí čas a pěníze,dokonce jsem tímto postupem z jedné mé zákaznice za 5 měsícu udělala platinovou blondýnku jen s nepatrným poškozením vlasů,též používá naše šampony a masky od Firmy Alcina....tyto zákroky bych ponechala odborníkům,nepíšu to jen proto že jsem z oboru...velice ráda poradím když vím jak na to:)

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Ahoj. tak to je dobré že se u toho neponičily vlasy.A o značce ALCIna jsem slyšela a je opravdu dobrásice asi dražší ale když chce někdo vypadat a nemít zničené vlasy tak se to opravdu vyplatíí! děkujem za INFO! :)

Anonym

tynaja wrote:Ahoj, vlasy barvené na černo je trochu problém, ale lze barvu odstranit ne odbarvit. Existuje na to produkt -Eraser - odstraňovač barvy . Je to velmi šetrné k vlasům, můžeš je hned po použití odstraňovače barvy barvit nebo dále odbarvovat. Melírování je běh na dlouhou trať, poměrně finančně náročný .
Já jsem odtraňovač použila a pak hned barvila, nebyla jsem platinová blond, ale velmi světlá. Použila jsem odstraňovač od Afinage (REF), tak hodně štěstí.

Co se s vlasy stane po použití? jakou budou mít barvu? Mám černé... už jsem zkoušela vlas zesvětlovat melírem, ale byly zničené... tak jsem si dala hnědou a pak zase černou... nikdy ten proces nevydržím Připadám si jakobych měla na hlavě místo vlasů slámu...

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

JJ. ty přechody..jsou nejhorší toto jsem měla tak jak s melirem tak i s delkou vlasu,nejhorší je polodélka..kdy to není učes!
je jasné že vlasy budou poničené..z černé na melir..ale musíš vydržet ale hlavně si to nechat udělat od kadeřnice!

Anonym

Mě by právě zajímalo jak paní nebo slečně tynaja pomohl ten Eraser.

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

TAk nám to snad napíše!??? ;)

Anonym

Tak už jsem si to zjistila přímo u prodejce.

Vymyje barvu na původní, přírodní... Nevymývá pouze barvy Schwarzkopf, protože obsahují kovy. Pouští až po 2-3 použitích. Hm... bohužel mám Schwarzkopf :D

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

tak že ti to nepujde Vymyt když maš Shvarckopf?! když obsahuje KOVy?! :( to je blby...

Tocibella
Obrázek uživatele Tocibella
Offline
Na fóru od: 17.08.2009

chtěla bych se zeptat jsem tmavá blondýna ale obarvená na tmavě hnědou a chtela bych zpátky tu svoji tmavou blond barvit se už měnebaví ..kde se dá ten šampón eraser sehnat? a kolik asi stojí?:-) díky moc za odpověd:-)