Zničené vlásky od barvení

2 příspěvky / 0 new
Poslední
Jennnynka
Obrázek uživatele Jennnynka
Offline
Na fóru od: 25.11.2008
Zničené vlásky od barvení

Ahojík je mi 20 let a poslední dobou mi začaly strašným způsobem vypadávat vlásky. Od 6 třídy jsme měla blond melíry, dělané přímo od kadeřnic. Před 2.lety jsem si hlavu obarvila na blond(sama). Od té doby dobarvuji pouze kořínky. Nejhorší je to, když si umyji vlasy. Poté co uschnou si je dám do culíku, a když si na culík šáhnu v tu ránu hned držím nejméně 6 vlasů. Nyní mám odrosty vasi 3cm (má vlasy hnědé a zbytek blond). Nevím jestli mám odbarvit kořínky opět na blond a nebo dát hnědé melíry a postupně ztmavovat. Najde se tu někdo kdo mi poradí?? Nechci být za chvilku plešatá.. :-(

Anonym

ahoj ,já mám též zničené vlásky ,,, také mám přírodně hnědé a v tom bond melíry ,,, bohužel to ničím nezpravíš ,, ledata udělat nějaký přeliv ,,, třeba ten tmavší a dát pak vláskům oddych od barvení ,,, udělat nějaký masky atd ,,

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

ahoj, také jsem si ted posledni 2roky delala meliry a vlassy mam také suche a poškozené a vypadavaji. také to sotva rozčesu,tak že má rada, a to co jsem udelala ja ,aby si vlasy odpocinuly,tak urco prestan na cas melirovat,nechcej je odrust a použivej masky,různé kury na vlasy, me uz ty odrosty také štvaly hodila jsem na to hendou barvu.aby mi ta blond pod tim zatim odrostla. on peroxid je dost kruty k vllasum,.hodně štěstí!

honzik101
Offline
Na fóru od: 03.05.2011

Jsem už v letech, barvení mě obtěžovalo. Nemám zničení vlasy, protože trvalou jsem měla jen jednou v životě. Vlasy svoje mám už skoro čistě šedivé. Nyní používám asi rok tónovací šampon Marion (asi 23 Kč). Vlasy mám teď tmavě hnědé a hodně se mi zlepšily. Vydrží asi měsíc a to barva také. Myslím, že je neagresivní barvení.

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Honzik:tak to je super, to se divim že tonovaci barva tVam chytne na šedive vlasy :) a za 23 kč, to je superr :))

Anonym

Ahoj holky, posledního půl roku mi hrozně padaly vlasy. Vyzkoušela jsem různé přípravky, masky a nic mi nezabralo. Nedávno jsem si na doporučení kamarádky koupila přes internetový obchod www.renevalneo.cz tabletky na vlasy reneval. Každý den beru jednu tabletku. Asi po třech týdnech mi vlasy přestaly padat a přijde mi že se víc lesknou a jsou takové zdravější. Jsem ráda že mi konečně něco zabralo.

Sylvie03
Obrázek uživatele Sylvie03
Offline
Na fóru od: 21.10.2013

Vlasy poničenéod melírů a odbarvování jsou klasickám problémem a bohužel nikdo si s tím zatím zřejmě neporadil, pokud nejsou vlasy přirozeně blonďaté.

V dnešní době už ani to peroxidové odbarvování není moderní, letí spíše přirozené odstíny a jemnější barvy tón v tónu.

Já sama jsem před třemi lety šla z blond na tmavě hnědou a absolutně nelituju za ty  tři roky mi vlasy vyrostly o nějakých 20 cm a jejich kvalita je o hodně vyšší a hlavně nemám na hlavě takové ty "ocásky" (od půlky délky hoooodně tenké vlasky) takže pokud si myslíš, že bys snesla hnědou tak do toho jdi, pokud nechceš úplně na tmavo zkus nějaký plavý přeliv něco do medova či zlata aby se to škaredé, vysušené a poničené zpamatovalo:)

aja742
Obrázek uživatele aja742
Offline
Na fóru od: 06.03.2014

mám vyzkoušené kaviárové řady od Alterny, jsou bez parabenů a opravdu na suché vlasy účinné, ovšem finančně náročnější. nicméně se tato investice opravdu vyplatí. mám blond vlasy několik let, melírované, i s trvalou, mám je sušší, ale ne zničené

PetrušaMala
Obrázek uživatele PetrušaMala
Offline
Na fóru od: 09.04.2015

No a zkouseli jste na vlasy nejaky doplnek stravy?

Market87
Obrázek uživatele Market87
Offline
Na fóru od: 03.02.2015

No zatím jeste ne,cetla jsem na netu ze jsou dobre doplnky co obsahuji kolagen jako treba kolagen forte, mate to nekdo vyzkousene?

PetrušaMala
Obrázek uživatele PetrušaMala
Offline
Na fóru od: 09.04.2015

Mela jsem neco takoveho taky od rosenpharma a byla jsem spokojena, takze budu ted pred zimou kupovat zase.:)

Nikolex
Obrázek uživatele Nikolex
Offline
Na fóru od: 17.11.2016

A co presne to melo ze ti to pomohlo na vlasy? Mam ten stejnej problem